Reis Aannemersbedrijf - " Uw tevredenheid is onze kwaliteit "
 
Over ons,
 
 
Wie zijn wij en wat doen wij,
 
Wie zijn wij,
 
Ons metsel en aannemersbedrijf is opgestart in 2007 en gevestigd in Emmeloord.
 
Na een periode van 14 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt als leerling timmerman,metselaar om vervolgens de laatste jaren als uitvoerder te werken was de tijd gekomen om voor ons zelf te beginnen, met als gevolg dat ons bedrijf in 2007 van start is gegaan.
 
De afgelopen periode hebben wij al diverse grote maar ook kleine projecten onder onze hoede gehad. En al vele zeer tevreden klanten kring opgebouwd van waaruit voordurend werk voortgroeit.
Bovendien hebben we in de afgelopen tijd bijzonder goede relaties opgebouwd met vele verschillende aannemers, waaruit een goede samenwerking is voort gegroeid.
U kunt ons altijd informeren en of bellen voor een particuliere klus maar ook voor nieuwe relaties staan wij open. Wij garanderen 100 procent tevredenheidsgarantie, tevens gaan wij niet eerder weg voordat de klant tevreden is. En bovendien geven we altijd vijf jaar garantie op het geleverde werk, en 10 jaar op de bitumineuze dakbedekking.
Bij ons staat kwaliteit,service en vakmanschap hoog in het vandel!!
 
Wat doen wij,
 
Wij verzorgen vele soorten timmerwerken en metselwerken alsmede lijm en voegwerkzaamheden en tegelwerkzaamheden. Bovendien kunnen wij voor zeer scherpe concurrerende prijzen kozijnen leveren incl hr++ glas en skg hang en sluitwerk. Ook het plaatsen ervan. Bovendien kunnen wij ook voor concurrerende prijzen lichtkoepels,dakramen en solar tubes leveren en uiteraard ook plaatsen.Hieronder staan een aantal voorbeelden van werkzaamheden.
 
We kunnen voor u vele verbouwingen verzorgen van het strippen van een hele woning tot het plaatsen van een dakkapel. Van het maken van funderingen tot het maken van een dak. Enz enz
 
Wij kunnen u van dienst zijn voor verschillende soorten metselwerken,
zoals gemetselde huizen,bedrijfspanden,aanbouwen,garages,stallen,erkers opbouwen,tuinmuren,bijzonder siermetselwerk,kalkzandsteen kortom alles wat maar met metselen te maken heeft kunnen wij voor u verzorgen. Groot of klein geen enkel bezwaar.
 
Niet alleen het metselwerk kunnen wij voor u verzorgen maar u kunt bij ons ook terecht voor allerlei soorten kalkzandsteen lijmwerk, velling blokken,scheidingswanden van gibo(gips) blokken en het verlijmen van ytong blokken.
Tevens kunnen we de muren voorzien van stucwerk in alle varianten.
 
Wij kunnen ook onze gemetselde muren voorzien van mooi strak voegwerk, zoals een platvolvoeg, doorgestrekkenvoeg (middels pointmaster), borstelvoeg en of snijvoeg.
 
Tevens kunnen wij ook het stelwerk / maatvoering verzorgen van de metsel profielen en kozijnen.En de aanbouwen, woningen, garages voorzien van daken inclusief lichtkoepels en dakbedekking.
 
Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van aanbouwen,opbouwen,erkers  zowel casco als  helemaal. (dus van binnen en buiten tot in de puntjes verzorgt)
Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan, en u zult zien dat u verstelt zult zijn van de prijs.
 
Bovendien bent u ook op het goede adres voor renovatie projecten, Van het geheel strippen tot het geheel opnieuw opbouwen. Van a tot z.
 
Kortom bij ons bent u bij het goede adres voor uw klus/project. Wij beschikken over uitsluitend vakbekwaam/gemotiveerd personeel en geen 7 tot 4 mentaliteit. Bovendien beschikken wij ook over zeer professioneel gereedschap.
Ook proberen we de lijnen zo kort mogelijk te houden, niet alleen in een offerte stadium maar ook tijdens de bouwperiode. Alle facetten van de bouw zijn ons bekend en hoeven dan ook niet met derden in zee om een project perfect te laten verlopen. Dit zult u gegarandeert terug zien in de offerte! Omdat wij alles zelf in de hand hebben. 
Wij kunnen een klus verzorgen van a tot z. Dat betekent dat wij ook alle materialen kunnen leveren tegen scherpe prijzen om uw project te kunnen realiseren. Tevens is het bij ons ook zo de prijs die op de offerte staat is ook daadwerkelijk de prijs. Dus geen gezeur met meerwerk of wat dan ook.
Dus wilt u kwaliteit en vakmanschap en het allerbelangrijkste eerlijke prijzen, laat u dan vrijblijvend informeren via de contact/offerte formulier.
Of neem telefonisch contact met ons op.
Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om u een advies op maat te geven.Tevens hebben wij meerder referenties en of werken die u kunt bekijken.
Al met al een zeer vertrouwd bedrijf die zijn afspraken ook daadwerkelijk nakomt. Bovendien een aannemers die met de klant meedenkt met mogelijkheden. En de opdrachtgever ook altijd betrekt bij het bouwproces.
 
Wij hopen u graag van dienst te kunnen zijn.
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint